Başkan Aydın'dan Bakan Güllüce'ye ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret ettiği bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın,...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret ettiği bildirildi. 

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, ziyaretinde Sivas'ın kentsel dönüşümüyle ilgili bazı konularda Güllüce ile görüştü.

Esentepe Mahallesi'nin kentsel dönüşümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sivas Belediyesi arasında 20 Mart'ta protokol imzalanacağını belirten Aydın, törene Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin'in de katılacağını ifade etti.

Aydın, Esentepe Mahallesi'nin kapsadığı 80 hektarlık alan için kentsel tasarım projesi hazırlanacağını ve projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destekleyeceğini belirtti. 

Öte yandan Aydın'ın, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına atanan Feridun Bilgin'i de ziyaret ederek tebrik ettiği ifade edildi.

Yerel Haberleri

DBB Başkanları birimleri denetledi
Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü
Çocuklarını kanallardan uzak tutun
Kafasına poşet takılan leyleğin yardımına ekipler yetişti
Selçuk Üniversitesinde ‘Özgürlük için Kampüsteyiz’ nöbeti başladı
Tokat’ta minik Hatice’nin büyük iyiliği: Gazze’deki çocuklar için ödülünü bağışladı
ASÜ öğrencileri Gazze nöbetine başladı
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni
BŞEÜ’den sesler Filistin ve Doğu Türkistan için yükseldi
Gazipaşa’da kızartma yağları denetlendi