Başkan Bıyık: "Sahanın nabzını iyi bir şekilde tutmaya çalışıyoruz"

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 'Sahanın nabzını iyi bir şekilde tutmaya çalışıyoruz. Çok şükür bugüne kadar bizlere iletilen bütün sorunları...

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Sahanın nabzını iyi bir şekilde tutmaya çalışıyoruz. Çok şükür bugüne kadar bizlere iletilen bütün sorunları çözmüş durumdayız" dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe genelinde mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Dün akşam mesai sonrası toplantılara katılan Muzaffer Bıyık, Nenahatun Mahallesi'nde bulunan Havuzlu Park Sosyal Tesislerinde vatandaşlara da bir araya geldi.

"Sahanın nabzını iyi bir şekilde tutmaya çalışıyoruz"

Vatandaşların sorunlarını çözmek için gayret ettiklerini ifade eden Muzaffer Bıyık, "Her anımızı vatandaşımızla geçirmeye gayret gösteriyoruz. Ziyaretlerde vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu talepleri karşılama konusunda azami gayret sarf ediyoruz. Dolayısıyla sürekli sahada olmaya çalışıyoruz. Sahanın nabzını iyi bir şekilde tutmaya çalışıyoruz. Çok şükür bugüne kadar bizlere iletilen bütün sorunları çözmüş durumdayız. Bizimle ilgili olmayan sorunlar konusunda da ilgili kurumlara, ilgili kişilere de bunları aktarıyoruz ve bizler de bunun takibini yapıyoruz. vatandaşlarımızla gönül bağımızı koparmadan her zaman iç içe olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yerel Haberleri

Kilis’te fener alayı düzenlendi
Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
19 Mayıs Bayramında vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar
Uluslararası Odunpazarı 3D Gençlik Festivali’nde tiyatro ekipleri stant açtı vatandaşları bilgilendirdi
Ordu’da 19 Mayıs kutlamalarını şehrin her köşesine taşındı
Fethiye’de 19 Mayıs motosiklet konvoyu
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı ve MSB Mehteran Birliği gösterisi ilgiyle izlendi
İlk kez gösteri uçuşu yapan HÜRJET hayran bıraktı
Emet Yeniceköy’de yağmur duası
Hisarcık’ta yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi