Başkan Çavuşoğlu: “Üretime dayalı bir ekonominin olduğu her yerde biz varız”

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Çavuşoğlu, 'Ranta dayalı ekonomi değil, üretime dayalı bir ekonominin olduğu her ye...

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Çavuşoğlu, "Ranta dayalı ekonomi değil, üretime dayalı bir ekonominin olduğu her yerde biz varız" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. DSO Başkanı Kasapoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, güzel misafirperverliği için Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi, Denizli’de birlikte güzel işlere imza atmak istediklerini söyledi. Başkan Çavuşoğlu ise, üreten bir Denizli yolculuğunda her zaman üretenin yanında olacaklarını ifade ederek, “Kim tarımla, toprakla, hayvancılıkla uğraşıyorsa, kim istihdam için elini taşın altına koyuyorsa Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanında olacağız, emin olabilirsiniz. Yeter ki ranta dayalı ekonomi değil, üretime dayalı bir ekonominin olduğu her yerde biz varız. Var olmaya devam edeceğiz. Bu güzel ziyaretiniz için ayrıca sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Siyaset Haberleri

Slovakya’nın seçilmiş Cumhurbaşkanı Pellegrini: "Başbakan Fico, ölümden kıl payı kurtuldu"
Rusya, İngiltere’nin askeri ataşesini “istenmeyen kişi” ilan etti
Arap Birliği’nden Batı Şeria, Gazze ve Doğu Kudüs’te BM barış gücü konuşlandırılması çağrısı
Gürcistan Başbakanı Kobakhidze’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a: "Hepimize örnek olan gerçek bir lider"
Ortaca Belediye Başkanı Tezcan devam eden yatırımları inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Filistin halkının özgürlük mücadelesini tüm insanlığın hukuk ve diplomasi zemininde desteklemesi gerekiyor"
Güney Afrika, Uluslararası Adalet Divanı’ndan Refah’a saldırıların durdurulmasını talep etti
Bakan Bak: “Üniversitelerde sporu önemsiyoruz, gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz”
Azerbaycan’dan Fransa’ya Yeni Kaledonya tepkisi
TBMM’de DEM’liler ’6-8 Ekim olayları’ kararlarını protesto etti