Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Şıhmurat Mahallesi'ne yaptığı ziyarette vatandaşlarla buluştu, mahalleye kazandırdığı spor tesisi ve çocuk...

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Şıhmurat Mahallesi'ne yaptığı ziyarette vatandaşlarla buluştu, mahalleye kazandırdığı spor tesisi ve çocuk parkında incelemelerde bulundu, çocuklarla futbol oynadı.

Şıhmurat Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Başkan Çelikcan, mahalle sakinleri ile sohbet edip, sonların sorunlarını dinledi. Başkan Çelikcan "Her Mahalleye Bir Spor Tesisi" hedefi doğrultusunda mahallede yapımı tamamlanan halı sahada çocuklarla futbol oynadı. Ceketini çıkarıp, çocukları bir araya toplayan Çelikcan, onlara taktik verdi. Oyun sonrası çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Çelikcan, daha sonra Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk parkında da incelemelerde bulundu, çocukların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı.

Her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Başkan Çelikcan, "Gençleri ve çocukları spora teşvik etmek amacıyla ilçenin her mahallesine bir spor tesisi yapılmasını hedefiyle yola çıktık. Şıhmurat mahallemize de bu kapsamda bir halı saha kazandırdık. Çocuklarımız ve gençlerimizin sporla sağlıklı gelişimini sürdürebilmesi için atılması gereken bütün adımları atıyoruz. Çocuk parkımız da çocuklarımızın neşe içinde koşup oynayacağı, mahalle sakinlerimizin de nefes alacağı bir alan oldu. Çalışmalarımızın karşılığını vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve sevgisi ile alıyoruz"şeklinde konuştu.

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Başkan Çelikcan, çocuklarla futbol oynadı

Yerel Haberleri

Odunpazarı’nda mayıs ayı meclis toplantıları başladı
Özlü “Birlikte büyük projelere imza atacağız”
DİKAB Başkanı Faruk Özlü oldu
Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz”
Batman’da nefes borusuna simit kaçan öğrenci ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı
Gözler asırlık gelenek için gün sayıyor
Sinop’ta kayıp sulama boruları bulundu: Özel İdare kesmiş, komşu köy kaldırmış
Yalnız yaşayan kadının evinden 3 kamyon çöp çıktı
Aksaray’da çocukların merakla beklediği eğlence merkezi şekilleniyor
Dere kenarında ceketi ve takma dişleri bulunan yaşlı adamdan hala haber yok