Başkan Dağdelen: “2 Haziran Keskin’in seçimi olacak”

2 Haziran tarihinde Keskin'de yenilenecek olan seçimle ilgili çalışmalarını sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 'AK Parti Keskin için...

2 Haziran tarihinde Keskin'de yenilenecek olan seçimle ilgili çalışmalarını sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, "AK Parti Keskin için seferber olmaya devam edecek. AK Parti, bu masum çocuklar için hizmet etmeye devam edecek" dedi.

2 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçeden ayrılmayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Başkan Adayı Dede Yıldırım ile birlikte kapı kapı gezip vatandaşların sorunlarını dinliyor. Gezdiği evlerde çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Dağdelen, onlara çeşitli hediyeler verip sohbet ediyor.

2 Haziran seçiminin Keskin'in seçimi olacağını belirten Başkan Dağdelen, "Bütün gayretimiz, gecemizi gündüzümüze katıp çalışıp çabalamamız, ülkemizin geleceği bu Allah'ın birer lütfu bu masumiyet timsali yavrularımız için. Biz arzu ediyoruz ki, Keskin'de evlatlarımız geleceğe güvenle bakabilecekleri bir yaşam sürsün. Bu yüzden 2 Haziran, Keskin'in seçimi olacak. AK Parti Keskin için seferber olmaya devam edecek. AK Parti, bu masumlar için hizmet etmeye devam edecek" dedi.

Başkan Dağdelen: “2 Haziran Keskin’in seçimi olacak”

Başkan Dağdelen: “2 Haziran Keskin’in seçimi olacak”

Siyaset Haberleri

Blinken, bu kez Temsilciler Meclisi’nde protesto edildi: "Blinken’i tutuklamanız gerekiyor, beni değil"
TBMM Başkanı Kurtulmuş: “Türk dünyasının birliği, beraberliği, gelişmesi dünya barışına katkıdır”
Ermenistan Başbakanı Paşinyan: “Bizim ’tarihi Ermenistan’ arayışını durdurmamız gerekiyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyonist yayılmacılık böyle devam ederse, açık söylüyorum, dünyamız yeni çatışmalara gebedir"
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu “Ukrayna Hakkında Özel Bakanlar Yuvarlak Masa Toplantısı”na katıldı
İngiltere’de 4 Temmuz’da erken genel seçim yapılacak
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Almanya’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Siyonist yayılmacılık böyle devam ederse açık söylüyorum, dünyamız yeni çatışmalara gebedir. Batılı güçler, tüm şımarıklığına ve pervasızlığına rağmen Netanyahu’nun arkasında durdukça Filistin’de...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “229 gündür uyguladığı soykırıma rağmen İsrail yönetimi, Gazze halkının çelikten iradesini kıramadı, mücadele azmini yok edemedi.”
İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, 4 Temmuz’da erken seçim yapılacağını açıkladı.