Başkan Esen, Uncalı Pazarı esnafıyla buluştu

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Uluç, Molla Yusuf ve Uncalı Mahallesine hizmet veren Uncalı Açık Semt Pazar Yeri'nde esnafla buluştu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Uluç, Molla Yusuf ve Uncalı Mahallesine hizmet veren Uncalı Açık Semt Pazar Yeri'nde esnafla buluştu. Başkan Semih Esen'in pazarcı esnafıyla bir araya geldiği kahvaltıya Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz, Başkan Yardımcısı Şevket Korkut ve esnaflar katıldı.

Uncalı Caddesi üzerinde hizmete giren pazar yerinin esnaflara ve mahalle sakinlere hayırlı olmasını dileyen Başkan Esen, "Pazar yerimizi geçen hafta açtık. Uncalı pazarımız Perşembe günleri kurulacak. İlerleyen zamanlarda pazar yerimizin üzeri kapanacak. 4 bin 201 metrekare alan üzerine kurulan pazar yerinde 112 meyve-sebze, 32 tuhafiye, 8 kuruyemiş, 6 peynir, 6 balık ve 37 de üretici olmak üzere toplam 201 pazarcı esnafımız hizmet verecek" dedi.

Başkan Semih Esen, daha sonra esnafları tek tek gezerek, hayırlı işler diledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, pazarcılardan alışveriş de yapmayı da ihmal etmedi.

Başkan Esen, Uncalı Pazarı esnafıyla buluştu

Başkan Esen, Uncalı Pazarı esnafıyla buluştu

Türkiye Haberleri

Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı
Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır."
Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılması için harekete geçildi."
Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası
Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankara’da protesto etti
Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı
Başkan Kaya bedensel engelli Çelik’e verdiği sözü tuttu
Manisa CBÜ’den Filistin için haykıran Amerikalı öğrencilere destek
Başkan Zencirci, Çerçioğlu ile görüştü
Antalya-19 Platformu Hıdırellez’i kutladı