Başkan İmamoğlu öğretmenlerin gününü hediyelerle kutladı

Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede bulunan...

Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede bulunan 3 bine yakın öğretmene çanta hediye etti. Okulları tek tek ziyaret eden Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri Başkan İmamoğlu adına öğretmenlere hediyelerini takdim etti, günlerini kutladı.

Gelecek nesillerin mimarı olan öğretmenlerin günü Beylikdüzü'nde hediyelerle kutlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle okulları ziyaret eden Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri, onlarca okulu ziyaret etti. Öğretmenlerle sohbetler eden meclis üyeleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hediyesi olan çantaları öğretmenlere hediye etti. Meclis üyeleri, öğretmenlerin en kutsal görevlerden birini yerine getirdiklerinin bilincinde olduklarını dile getirdi.

Yapılan çalışmalarda önceliklerinin daima eğitim olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İyi bir geleceğe sahip olmak istiyorsak bunun yolu mutlak eğitimden geçer. Biz de her zaman iyi geleceklerin yetişmesine yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız." dedi. İmamoğlu, "Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında nesiller yetiştirmeniz dileğiyle. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun" diyerek, tüm öğretmenleri tebrik etti.

Yerel Haberleri

Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı
Kastamonu’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu
ESO model fabrika ile firmalarda yüzde 200 verimlilik artışı sağlandı
Başkan Kurt yağmur duasına katıldı