Başkan Kayda’ya teşekkür ziyareti

Manisa'nın Salihli ilçesinde İbrahim Akkayan Ortaokul Müdürü Harun Topcan, Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, Keli Zaferspor Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Uçar,...

Manisa'nın Salihli ilçesinde İbrahim Akkayan Ortaokul Müdürü Harun Topcan, Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, Keli Zaferspor Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Uçar, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, Salihli Belediyesi tarafından Keli Mahallesi ile Keli Camisinde gerçekleştirilen çevre düzenlenme, tadilat ve boyama çalışmalarından dolayı Başkan Zeki Kayda'ya teşekkür ederek İbrahim Akkayan Ortaokulu ve Keli Zaferspor'a destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, İbrahim Akkayan Ortaokul Müdürü Harun Topcan, Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, Keli Zaferspor Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Uçar, Cami İmamı ve sorumlusuna teşekkür etti. Salihli Belediyesi'nin eğitim kurumları ve ibadethanelere her zaman destek olarak hizmet verdiğini belirten Başkan Kayda, amatör spor kulüplerine de yasalar çerçevesinde yardım ettiklerini söyledi.

Yerel Haberleri

Aksaray’da çocukların merakla beklediği eğlence merkezi şekilleniyor
Dere kenarında ceketi ve takma dişleri bulunan yaşlı adamdan hala haber yok
Bahar Şenliği’nde renkli ve güzel görüntüler yaşandı
Samancı; “Aile herşeydir”
Gönüllü gençler Manisa’da gönüllerde taht kurdu
Vali Yavuz’dan İl Genel Meclisine iade-i ziyaret
Kardeş Eli Derneği İle Su kuyusu ve Kurban Bağışı
Hindistan İstanbul Başkonsolosu’ndan Başkan Aras’a ziyaret
Başkan Subaşı, Karasu hattında incelemelerde bulundu
Rektör Özcan performansı öğrencilere taş çıkardı