Başkan Kılıç’tan kutlu zaferin yıl dönümünde beraberlik vurgusu

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, 'Biz büyük bir milletiz. Hürriyetimize...

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Biz büyük bir milletiz. Hürriyetimize prangalar vurulmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü, Kağıthane Meydanı'nda gerçekleşen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'la birlikte Kaymakam Hasan Göç, askeri ve mülki erkan, STK yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Milli birlik ve beraberlik ruhuyla 94 yıl önce düşmana karşı büyük bir zafer kazanıldığını hatırlatan Başkan Fazlı Kılıç, "Biz büyük bir milletiz. Hürriyetimize prangalar vurulmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Neredeyse üzerinden bir asır geçmesine rağmen hala daha ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmakta. İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanları yine aynı birlik ve beraberlik ruhu bozguna uğratacaktır. Bunu son olarak 15 Temmuz gecesi gördük. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kez daha Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal'i ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Yerel Haberleri

Burhaniyeli güvenlik görevlisi gözyaşları arasında toprağa verildi
DBB Başkanları birimleri denetledi
Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü
Çocuklarını kanallardan uzak tutun
Kafasına poşet takılan leyleğin yardımına ekipler yetişti
Selçuk Üniversitesinde ‘Özgürlük için Kampüsteyiz’ nöbeti başladı
Tokat’ta minik Hatice’nin büyük iyiliği: Gazze’deki çocuklar için ödülünü bağışladı
ASÜ öğrencileri Gazze nöbetine başladı
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni
BŞEÜ’den sesler Filistin ve Doğu Türkistan için yükseldi