Başkan koltuğuna oturan Sahra’nın ilk talimatı bakın ne oldu

Çocuk bayramı dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın koltuğuna oturan 6. sınıf öğrencisi Sahra Zeynep, arkadaşları için akıl ve zeka oyunları sınıfları yapılmasını istedi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı...

Çocuk bayramı dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın koltuğuna oturan 6. sınıf öğrencisi Sahra Zeynep, arkadaşları için akıl ve zeka oyunları sınıfları yapılmasını istedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu 6. sınıf öğrencisi Sahra Zeynep Güner’e devretti. Çocuk bayramını kutlayan Başkan Büyükakın, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aydınlık geleceği için fedakarlıkla çalışacağız. Çocuklarımız her şeyimiz. Onların yaşamında güzelliklerin hakim olması için çalışacağız” dedi.
Başkan Büyükakın’dan koltuğu devralan Sahra Zeynep Güner ise ilk talimat okullara akıl ve zeka oyunları sınıfları yapılmasını istedi.

Türkiye Haberleri

Menekşe Plajı’ndaki yoğunluk havadan görüntülendi
Başkan Akın, bayramı vatandaşlarla iç içe geçiriyor
Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bayramlaştı
Bakan Osman Aşkın Bak: “Yarın milli takımımızın maçı için herkesi ekran başına bekliyoruz”
MSB: "Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan incelem...
Başkan Özer, siyasi partiler ve hemşehri dernekleriyle bayramlaştı
Bayburt’ta kasapların kıyma mesaisi
Erzincan’da kasapların kıyma mesaisi
Nişanlıya süslü koç hediyesi
Bayramın 2’nci gününde trafik yoğunluğu oluştu