Başkan Özcan’dan toplantıya davet

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliği kapsamında Cuma günü yapılacak olan toplantıya...

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliği kapsamında Cuma günü yapılacak olan toplantıya herkesi davet etti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasında 15 Mart Cuma günü saat 15.00'de yapılacak olan istihdam seferberliği toplantısı öncesi açıklama yapan MTB Başkanı Ramazan Özcan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın iş dünyasına yönelik başlattığı yeni istihdam seferberliği kapsamında Ticaret ve Sanayi Odasında kapsamlı bir toplantı yapılacak. Toplantımıza Valimiz Aydın Baruş'ta katılacak" şeklinde konuştu.

Toplantıda proje hakkında verilen teşviklerle ilgili katılımcılara detaylı bilgiler verileceğini ifade eden Özcan, "Malatya'da yatırım yapacak iş adamlarımı toplantıya davet ediyoruz. İş-Kur İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü'müzün yetkililerinin de katılacağı toplantımıza herkesi bekliyoruz" dedi.

Türkiye Haberleri

Kapadokya’nın lezzetleri ‘Kapadokya’da Bahar Sofraları’ etkinliğinde görücüye çıktı
Diyarbakır’da dolu yağışı ekili arazileri vurdu
Sindelhöyük mahallesinde yağmur duası yapıldı
Develi’de ’Hızır İlyas Şenlikleri’ Hıdırellez Tepesi’nde yapıldı
Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği’nde “Zafer Günü” programı
Japonya, yendeki değer kaybının da etkisiyle turist akınına uğradı
CZN Burak, kazada ölen Kayserili fenomenin taziyesine katıldı
Keçiören’de kurban satış alanları için başvurular başladı
İsrail’den Al Jazeera’nin faaliyetlerini durdurma kararı
ÇOMÜ ve Bayramiç Kaymakamlığı arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı