Başkan Sandıkçı: “Canik’i yeni eserlerle daha güçlü hale getireceğiz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede yeni eser ve hizmetleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceklerini söyledi.Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’in değişen çehresini, geleceğe dönük projelerle ileriye t...

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede yeni eser ve hizmetleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceklerini söyledi.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik’in değişen çehresini, geleceğe dönük projelerle ileriye taşımaya devam edeceklerini ifade etti. İlçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmak için yoğun bir gayretle çalıştıklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Gelişim odaklı sürdürdüğümüz planlı çalışmalarımızla yeni eser ve hizmetleri ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.
Canik’te eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canikimiz için olan sorumluluğumuzun bilincinde azim ve gayretle çalışarak vatandaşlarımızın etkin ve hızlı bir şekilde hizmet almalarını sağlayan eser ve hizmetleri ilçemize kazandırdık. Gelişim ve değişimi merkezine alan yeni projelerimizle, ilçemizin yarınlarını ihya edecek eserleri hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Canikimizi yeni eserlerle daha güçlü hale getireceğiz. Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Siyaset Haberleri

Çinli lider Xi: “İsrail-Filistin sorununun iki devletli formül temelinde çözülmesi gerektiğine dikkat çektik”
İYİ Parti lideri Dervişoğlu ile CHP Genel Başkanı Özel’in görüşmesi başladı
Öğrencilerden ‘Hayallerim Gerçek Olsa’ kitabı
ABD ordusu, Gazze’de geçici iskele kurulumunu tamamladı
MSB kaynakları: “Halihazırda yürürlükte bulunan idari hususlardaki tasarruf tedbirlerine en fazla uyan bakanlıklardan biriyiz."
MSB kaynakları: “(Güler ve Umerov görüşmesi) Karadeniz Tahıl Girişiminin yenilenmesi için gayretlerimiz dile getirilmiştir.”
MSB Kaynakları: “Bakanlığımız da önümüzdeki dönemde, açıklanan tasarruf tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam edecektir.”
Emine Erdoğan, Sierra Leone Cumhurbaşkanı’nın eşi Fatima Maada Bio ile görüştü
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “Pakistan ve Türkiye, dünya döndükçe var olacak, iki ayrı bedende ama aynı ruha sahip iki kardeş millettir”
Putin ve Xi Pekin’de bir araya geldi