Başkan Şirin’e yeni dernekten davet

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Şamil Duran ve dernek yöneticilerini...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Şamil Duran ve dernek yöneticilerini makamında ağırladı. Yeni kurulan derneğin hayırlı olmasını dileyen Başkan Şirin, geleneksel pilav günü daveti için konuklarına teşekkür etti.

Yeni kurulan İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret ederek, dernek hakkında kendisine bilgi verdi. Dernek Başkanı Şamil Duran'ın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Şirin 14 Eylül günü gerçekleştirilecek olan geleneksel pilav gününe davet edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şirin de etkinlik daveti için konuklarına teşekkür ederek, "Mezunlarını bir araya getiren derneğin hayırlı olmasını diliyorum. Programımın uygun olması halinde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyacağım. Düzenleyeceğiniz Geleneksel Pilav Günü'nün de hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Yerel Haberleri

Yaralı çobanaldatan kuşu tedavi altına alındı
Rektör Özölçer, Türkmenistanlı öğrencilerle buluştu
Kız isteme demetleri yoğun talep görüyor
Keledoş yemeği için heliz otu mesaisi
Minik öğrenciler ilk namazlarını kılıp seccadelerini aldı
Eşrefoğlu Rumi vefatının 555. yılında İznik’te anıldı
Devrek’te Hıdırellez etkinliği düzenlendi
Baharın gelişi Mudanya’da coşkuyla kutlandı
Gürsu Belediyesi’nden Çölyak hastalarına özel kahvaltı
Hıdrellez geleneği 900 yıldır sürüyor