Başkan Soğanda terör olaylarını kınadı

AK Parti Van il Başkanı Av. Zahir Soğanda, son günlerde yaşanan terör saldırılarını lanetleyerek, saldırılarda ölenlere Allah'tan rahmet diledi.

AK Parti Van il Başkanı Av. Zahir Soğanda, son günlerde yaşanan terör saldırılarını lanetleyerek, saldırılarda ölenlere Allah'tan rahmet diledi.

AK Açıklamalarda bulunan Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, güçlü Türkiye'nin her dönemde küresel güçleri ve onların işbirlikçilerini rahatsız ettiğini ifade etti. Bu rahatsızlığın terör eylemlerine tezahür ettiğini dile getiren Başkan Soğanda, "Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap; birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermektir. Son günlerde terör örgütleri tarafından yapılan hain saldırılar bir kez daha birilerinin düğmeye bastığını göstermiş oldu. Diyarbakır, Van, Elazığ, Bitlis ve son olarak Gaziantep'te masum Kürt vatandaşlarımıza, polisimize, askerimize yapılan saldırıları şiddetle lanetlediğimi belirtmek istiyorum. Etnik kökene dayalı terör örgütü PKK ile din makyajlı terör örgütü IŞİD'in manivela olarak kullanılması suretiyle Türkiye'yi içine alan bölgede terör ve çatışma odaklı bir iklim değişikliği planlayanların hevesleri kursağında kalacaktır. Tekrardan tüm saldırılarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyorum" dedi.

Yerel Haberleri

Zabıta ekiplerinden elektronik tartı denetimi
Hacı adaylarına yönelik seminer başladı
Minik öğrenciler doğada tasarruf için çalışarak herkese örnek oldular
Meslek liseli öğrenciler ortaokul öğrencileri için askılık üretti
Vali Ali Çelik, aileleri yalnız bırakmıyor
Başkan Necdet Akel, “5.Etap Toki yapım ihalesi kısa zamanda gerçekleştirilecek”
Düzce Üniversitesi’nin ilk akredite bölümü
58 yıldır gerçek kimliğini arıyor
Anadolu Üniversitesi öğrencileri deprem bölgesinde kütüphaneler kurmak için yola çıktı
18 yaşında bir kitap yazıp yayınlayarak yazarlık kariyerine ilk adımını attı