Başkan Sözen’den taziye ve geçmiş olsun mesajı

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında teröristlerin roketli saldırısında...

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında teröristlerin roketli saldırısında şehit olan ve yaralanan güvenlik korucuları için taziye ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Irak sınırındaki Balkaya Dağları Üs Bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli ve uzun namlulu silahlı saldırı sonucu şehit düşen Güvenlik Korucusu ve yaralanan 2 korucu için taziye ve geçmiş olsun mesajı yayınladı. Sözen mesajında, "Hakkari Şemdinli Balkaya üst bölgesine PKK'lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu Güvenlik Korucumuz Sait Demirbaş şehit oldu, Güvenlik Korucularımız Zeki Karakoç ve Recep Sevim yaralanmıştır. Şehidimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hain, alçak olayı gerçekleştiren PKK terör örgütü mensuplarını, yandaşlarını, işbirlikçilerini ve siyasi uzantılarını lanetliyorum" dedi.

Türkiye Haberleri

Çatalca Kaymakamlığından "bungalov ev" açıklaması
Hizan’da dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi
Yeniden görevine başlayan Saylak, gazetecileri ağırladı
Kakava ateşi ilk kez Tekirdağ’da yakıldı: Sokaklar doldu taştı
Yeni ’İyilik Gemisi’ Mersin’den Gazze’ye uğurlandı
Gürbulak’ta kilometrelerce uzunlukta tır kuyruğu
Aydın’da çocuk yaşta trafik bilincinin oluşturulmasına dikkat çekildi
Yağmurlu havalarda ıslanmak istemeyen depremzede Meriç’in sesini duyan sağlıkçı Havva’dan afetzede aileye sıcak yuva
Bayramiç’te Mehmet Akif Ersoy anısına hayır ve şenlik düzenlendi
Hatay’da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla vatandaşlara trafik eğitimi verildi