Başkan Sözlü, çocuk başkanın talimatını yerine getirdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan çocuk başkan Ece Ecrin Aydoğdu'nun talimatı...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan çocuk başkan Ece Ecrin Aydoğdu'nun talimatı yerine getirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına bu yıl temsili çocuk başkan Ece Ecrin Aydoğdu oturmuştu. Sarıçam ilçesine bağlı Bilge Kağan İlkokulu öğrencisi çocuk başkan Aydoğdu'nun talimatı okulundaki öğrenciler için bir oyun alanı ve okul bahçesi için çevre düzenlemesi yapılması yönünde oldu.

Çocuk Başkan Aydoğdu'nun talimatlarının hızlı bir şekilde yerine getirileceğinin sözünü veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü sözünde durdu ve 24 Nisan sabahında Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personelleri Bilge Kağan İlkokulu'na giderek oradaki ihtiyaç keşfini gerçekleştirdi. Bir gün sonrasında ise çocuk başkan Ece Ecrin Aydoğdu'nun talimatı üzerine okulun çevre düzenlemesi yapıldı.

Başkan Sözlü, çocuk başkanın talimatını yerine getirdi

Başkan Sözlü, çocuk başkanın talimatını yerine getirdi

Türkiye Haberleri

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "İstanbul Boğazı gemi trafiği, BAUISC İlkbahar Trofesi 4. Etap - Boğaz ve Şamandıra Yarışı’nın sona ermesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açılmıştır.”
Karacasu’da ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliğiyle orman yangınlarına dikkat çekildi
Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak
Brezilya’da selde can kaybı 56’ya yükseldi
Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi
Maden işçileri son yolculuğuna uğurlandı
Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan öğrencilere trafik eğitimi
Azerbaycan’da ilk kez Milli Halı Festivali gerçekleştiriliyor
Seydikemer Karadere İlkokulu’ndan keşkek günü düzenlendi