Başkan Ural: " Hentbolu bırakılan bir spor olmaktan çıkarmak istiyoruz"

Okullararası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkan, Erdem Ural’ı makamında ziyaret etti.Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Aksaray’da 1-6 Nisan tarihleri ara...

Okullararası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkan, Erdem Ural’ı makamında ziyaret etti.

Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Aksaray’da 1-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Okullararası Küçükler Türkiye Hentbol Şampiyonasında finalde Zonguldak temsilcisini 14-11 mağlup etti. Şampiyon takım, şampiyonluk kupaları ile birlikte Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural’ı 13 sporcu, Okul Müdürü Dilaver Bulut, Antrenörler Kadir Cihan Özyiğit ve Emin Zeybek başkanlık makamında ziyaret etti.

"Turhal’da hentbolu sürdürülebilir kılmak istiyoruz"

Başkan Mehmet Erdem Ural, sporcularla tek tek ilgilenerek tebrik etti. Hentbol sporunun öneminden bahseden Ural, ‘’Başarılarınız daim olsun. İnşallah bundan sonra ki süreçte de daha ileri ki yaşlarda da bu spora devam edersiniz. Biz bununla ilgili projeler planlıyoruz. İnşallah belli bir yaşa gelip hentbolu bırakılan bir spor olmaktan çıkarmak istiyoruz. Çünkü meclis üyemiz yalçın beyde bu konuya hassas. Çocuklar belli bir yaşa kadar geliyor, başarılı oluyorlar, sonra ki süreçte sonra ki adıma gidemiyorlar. O anlamda bir farkındalığımız var. Turhal’da hentbol özelinde tüm spor dallarını geliştirmek için Turhal Belediyesi olarak destekleyeceğiz. Hepinizi tek tek yeniden tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bundan sonra ki şampiyonalarınızda tekrar bizi gururlandırmanızı temenni ediyorum" dedi.

Belediye binası önünde antrenör ve sporcularla birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Siyaset Haberleri

AK Parti İl Başkanı Güçlü: “Bir kimsenin ekmeğiyle oynayanın iflah olmayacağını iyi biliniz”
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Ermeni Bakan Andreasyan ile görüştü
YRP Genel Başkanı Erbakan Viranşehir’de açılışlar yaptı
YRP Genel Başkan Yardımcısı Geyveli Aydınlar Belediyesinde
İslam ülkelerinin temsilcileri Konya’dan güzel hatıralarla ayrıldı
İİT Üyesi Afrika Ülkelerinin Kanserle Mücadele Farkındalığının Artırılması ve Destek Programı’nda konuşmacılar Emine Erdoğan’a şükranlarını sundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sömürü düzeni halen devam ediyor. İçinde bulunduğumuz yüzyılda aynı kavganın tarım alanları ve su için verileceği de görülüyor. Su havzaları birer çatışma haline dönüşüyor.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye’yi hep beraber hedeflerine ulaştıralım istiyoruz. Milli meselemiz olan tarımda herkesin önerilerine açığız.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “14 Mayıs çiftçiler gününde Türkiye’nin tarımda son 21 yılda nereden nereye geldiğini karşılıklı bir şekilde ortaya koyduk. ‘Tarım bitti’ tezlerinin ne kadar gerçek dışı olduğunu ispat ettik.”
İstanbul’da düzenlenen Tarım Ekosistemi Buluşması programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ziraat Bankası sadece kar peşinde koşan değil, ihtiyaç duyulduğu anda çiftçinin elinden tutan bir kara gün dostudu...