Başkan Uysal’dan sünnet çocuklarına ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 14 Eylül'de gerçekleştirilecek sünnet şöleni öncesinde hastanede sünnet olan çocukları ve ailelerini ziyaret...

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 14 Eylül'de gerçekleştirilecek sünnet şöleni öncesinde hastanede sünnet olan çocukları ve ailelerini ziyaret etti.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin Anadolu Birliği Kültür Dayanışma Derneği'yle birlikte düzenleyeceği sünnet şöleni öncesinde hastanede sünnet operasyonları devam eden çocukları ziyaret etti. Hastane ekibinin eşlik ettiği Başkan Uysal, sünnet çocuklarına hediyelerini verirken ailelere ve çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Uysal, onlara hediyeler vermeyi de ihmal etmedi. Muratpaşa Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlendiği sünnet şöleni için yaklaşık 400 aile çocukları için kayıt yaptırdı. 5-12 yaş arası çocuklarını kabul edildiği ve sünnetleri uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen çocuklar için yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi 14 Eylül Cuma Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı'nda sünnet şöleni düzenlenecek.

Başkan Uysal’dan sünnet çocuklarına ziyaret

Başkan Uysal’dan sünnet çocuklarına ziyaret

Türkiye Haberleri

İzmir’de her gün 850 işçi 2 bin kilometrelik güzergahı temizliyor
Darıca’da sünnet şöleni yapılacak
Kadın kooperatifleri sayısı 43’e ulaştı
Yargıtay Başkanlığı seçiminde 26. turda da sonuç çıkmadı
Eyüpsultan’da sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar sürdürülüyor
Çine’de üniversite öğrencilerine “Narkogençlik Eğitimi” verildi
Taze balıklar geliyor, ancak fiyatlar yükseldi
Büyükşehir’den 7 bin öğrenciye ulaşım kartı
Dere ıslahı ve su güvenliği sağlayacak ‘Büyük Su Projesi’ başladı
Başkan Büyükkılıç: “Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”