Başkan Yıldırım’dan İmamoğlu’na destek

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi,...

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi, İstanbul'daki Gölbaşılı hemşehrilerini ziyaret etti.

Başkan Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için destek istedi. İstanbul'da yaşayan Adıyamanlıların yoğun olduğu bölgelerdeki seçim çalışmalarına katılarak, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için destek isteyen Başkan Yıldırım, "Seçilmiş Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için İstanbul'daki seçim çalışmalarına katıldık. Hemşehrilerimizin yoğun olduğu bölgelere giderek onları ziyaret ettik, bu seçimin önemini anlattık. İmamoğlu ile birlikte ilçe mitinglerine katıldık. Oldukça verimli geçen çalışmalarımızdan edindiğimiz sonuçları seçim koordinasyon merkezine ilettik. Bizleri misafirperverliği ile bir kez daha onurlandıran İstanbul'daki tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Başkan Yıldırım’dan İmamoğlu’na destek

Başkan Yıldırım’dan İmamoğlu’na destek

Türkiye Haberleri

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamlandı
Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları
Mersin’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
İsrail, 7 Ekim’den bu yana ilk kez Erez Sınır Kapısı’nı Gazze’ye insani yardım için açtı
Başkan Aydın 1 Mayıs’ı emekçilere birlikte kutladı
Uşak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerle kutlandı
Alanya’da 1 Mayıs kutlaması
Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs, işçi iradesinin ve insan olma onurunun yükseldiği gündür"