Başkan Yılmaz, Avrupa Konseyi toplantısına katıldı

Mersin’in merkez Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Fransa’nın Strazburg şehrinde gerçekleşen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 46. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.Genel kurula katılan Türk heyette yer a...

Mersin’in merkez Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Fransa’nın Strazburg şehrinde gerçekleşen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi 46. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.
Genel kurula katılan Türk heyette yer alan Başkan Yılmaz, Avrupa Konseyi’nin kurucularından biri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni uluslararası platformlarda temsil etmekten gurur duyduklarını belirtti.
Birçok ülkeden katılımcı delegelere deneyimlerini paylaştıklarını ve Türkiye hakkında bilgiler verdiklerini ifade eden Yılmaz, "Rusya-Ukrayna savaşı, antisemitizm ve Anti-İslamizm konularının konuşulduğu oturumda konuşmacılara, oturum başkanı tarafından Gazze konusuna girilmemesi belirtilirken, konunun ayrıca görüşüleceğinin söylenmesi dikkat çekiciydi" dedi.

Türkiye Haberleri

MSB Kaynakları: "(Yıldırım düşmesi sonucu şehit olan askerler) Bizim bütün üs bölgelerimizde paratonerlerimiz mevcut. Üs bölgesine konuşlanırken ilk kurduğumuz sistemlerden biri de paratonerlerdir. Sadece dün üs bölgeler...
MSB: "Son bir haftada yasa dışı yollarla sınırdan geçmeye çalışan 355 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 5’i terör örgütü mensubudur. Bin 582 şahıs ise hududu geçemeden engellenmiştir."
MSB Kaynakları: "Hudutlarımız hiç olmadığı kadar güvende ve hiç olmadığı kadar iyi korunuyor."
MSB Kaynakları: "(Irak’ın kuzeyindeki operasyonlar) Şu anda mücadelemiz belirttiğimiz şekilde devam ediyor. Artık ‘sürekli operasyon’ devresindeyiz."
MSB: "Son bir haftada aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 (67’si Irak’ın, 41’i Suriye’nin kuzeyi) terörist etkisiz hâle getirilmiştir."
Alanya’ya sezonun ilk yolcu gemisi demir attı
Bilim Parkı için çevre ilçelerden geldiler
Mega Yat Ölüdeniz’de
Didim’de öğrencilere su verimliliği farkındalık eğitimi verildi
Ceyhan’da belediyeye hibe edilen tarihi ’Güleçyüz Konak’ restore edilip sosyal tesis olarak kullanılacak