Başkomiser Kaya, memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı

Eskişehir'de görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Başkomiser Oğuz Kaya'nın naaşı, memleketi Elazığ'da kılınan cenaze namazı...

Eskişehir'de görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Başkomiser Oğuz Kaya'nın naaşı, memleketi Elazığ'da kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde Müdür Yardımcısı olan Başkomiser Oğuz Kaya (44), önceki gece Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğünde bulunduğu sırada kalp krizi geçirmişti. Ambulansla Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Başkomiser Kaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Evli ve 2 çocuk babası olan Başkomiser Kaya'nın naaşı, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Elazığ'a getirildi. Başkomiser Kaya için Tevfikiye Camiinde öğlen namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze töreninin ardından Kaya'nın naaşı merkeze bağlı Hıdırbaba Köyüne götürülerek defnedildi.

Cenaze namazına, Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, İl Emniyet Müdürü Celal Ser, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, emniyet ve jandarma personelleri, Kaya'nın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Başkomiser Kaya, memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı

Başkomiser Kaya, memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı
Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı
Hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonete tren çarptı: 1 ağır yaralı