BAÜN’lü öğrenciler geliştirdikleri oyun oyun ile 2. oldular

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, geliştirdikleri “The Product” adlı oyun ile Türkiye’den toplam 44 ayrı takımın katıldığı HUJAM’23 yarışmasında ikinci oldular.BAÜN Öğrencileri, Geliştirdikleri oyun...

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, geliştirdikleri “The Product” adlı oyun ile Türkiye’den toplam 44 ayrı takımın katıldığı HUJAM’23 yarışmasında ikinci oldular.
BAÜN Öğrencileri, Geliştirdikleri oyunla Türkiye ikincisi oldu. BAÜN Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Misya Havacılık ve Uzay Teknolojileri Topluluğunun Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, geliştirdikleri “The Product” adlı oyun ile Türkiye’den toplam 44 ayrı takımın katıldığı HUJAM’23 yarışmasında ikinci oldu.
Misya Games Oyun Geliştirme Takımı, 72 saatlik bir oyun yapma yarışması olan ve ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen HUJAM’23 yarışmasına, fütüristik bir temaya sahip ve 2 boyutlu piksel tasarımlarla geliştirildikleri oyunla ilk defa katılarak Balıkesir Üniversitesini temsil ettiler.

Teknoloji Haberleri

ZAFER’den Yeni Teknolojiler ile Katma Değerli Üretim Paneli ve Teknokent-Öğrenci Buluşması
Atılım Üniversitesi öğrencileri geleceğin mühendislerine öncülük etti
Bursa Uludağ Üniversitesi’nden elektrikli araç sanayisine destek
Sivas Belediyesi işitme engelli ebeveynlerin kulağı oluyor
Çocuk üniversitesinin öğrencileri uzaya çıktı
Türkiye’de teknolojide bir ilk: Casper, Intel Serisi 1 işlemcileri ile yeni bir çağ açıyor
(ÖZEL) Vatandaşlar telefon alırken en çok RAM ve depolama alanını göz önünde bulunduruyor
Bitlis Eren Üniversitesi folklor ekibi birinci oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrı yaptı, Togg zırhla kaplandı
Deprem bölgesinde heyelan riski modellemesi