Bayburt’ta ortaokul öğrencilerine ’Tabiatı Koruma ve Biyoçeşitliliğin Önemi’ konularında eğitim verildi

Bayburt Doğa Koruma ve Milli Parklar(DKMP) Şube Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencilerine ’Tabiatı Koruma ve Biyoçeşitliliğin Önemi’ konularında eğitim verildi.Maden, TOBB Örence, Taht, Adabaşı, MEV Konursu, Arpalı Şehit Fatih Kostik...

Bayburt Doğa Koruma ve Milli Parklar(DKMP) Şube Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencilerine ’Tabiatı Koruma ve Biyoçeşitliliğin Önemi’ konularında eğitim verildi.
Maden, TOBB Örence, Taht, Adabaşı, MEV Konursu, Arpalı Şehit Fatih Kostik ve Akşar Genç Osman Ortaokullarında verilen eğitimlerde biyoçeşitliliğin önemi, doğal kaynakların korunması, doğal kaynaklar nasıl, ne şekilde korunur, tabiat turizminin faydaları nelerdir gibi konular ele alındı. Ayrıca eğitimde, biyokaçakçılıkla mücadele konuları da anlatıldı.
Görsel ve işitmeyle ilgili materyallerle desteklenen eğitimde, eğitimi veren personellerce, çevrenin ve doğanın korunmasında herkese önemli görevler düştüğü hatırlatıldı.
Sunumun sonunda öğrenciler konuyla alakalı merak ettiği sorularını yönelttiler. Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından eğitim sona erdi.

Eğitim Haberleri

Afyonkarahisar’da Trafik haftası etkinlikleri devam ediyor
Türkiye Yüzyılı maarif modeli Muğla’da tanıtıldı
Bakır: "Muhtarlarımızla birlikte çalışacağız"
Arapça Şiir Yarışması’nda Birincilik Kazanan öğrenci Tavşanlı’nın gururu oldu
Hisarcık’ta Trafik Haftası etkinlikleri
Erasmus projesinin katar toplantısı gerçekleşti
GKV’li öğrenciler bilim ve kültür dolu Avrupa gezisine devam ediyor
Kars’ta eğitim sendikaları iş bırakıyor
Öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan için siyah giyindiler
Çeşmeli çocuklar uygulamalı trafik eğitimi aldı