Beach kulüp saldırısının 3 faili tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan beach kulüp saldırısıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan beach kulüp saldırısıyla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesi'nde 30 Temmuz'da birisi ünlü şarkıcı Berksan'ın ortağı olduğu yan yana iki beach kulübe silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda 1 kişi ölürken, 4 kişi yaralanmıştı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı delil tespitine yönelik çalışmalar neticesinde ilk etapta 4 şüphelinin kimliği belirlendi. Çıkarılan yakalama emirleriyle silahı ateşleyen D.Ç., aracı kullanan E.K. ve gözcülük yapan A.C.K. isimli 3 şüpheli Ankara ve Antalya'da yakalanarak Bodrum'a getirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli, "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Asayiş Haberleri

Uyuşturucu satıcısı polisi görünce 5’inci kattan atlayarak kaçmaya çalıştı
Altın kaçakçılarına darbe, 40 milyon lira değerinde altın ele geçirildi
Jandarma, yolcu otobüslerinde emniyet kemeri denetimini artırdı
Kayıp kuzenlerden 3 gündür haber alınamıyor
Van’da bir ayda 542 düzensiz göçmen yakalandı
Alanya’da 2 kilo 663 gram uyuşturucu ve 483 sentetik hap ele geçirildi
Çin’de otoyolun çökmesiyle ölenlerin sayısı 36’ya yükseldi
Yoldan çıkan kamyonet ters döndü: 2 yaralı
Ankara’da seyir halindeki minibüste yangın
Kaybolan 75 yaşındaki kadının bulunması için çalışma başlatıldı