Belediye personeline ISO 9001 Kalite Eğitimi

YOZGAT (AA) -  Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından teknik destek programı kapsamında Yozgat Belediyesi personeline ISO 9001 Kalite Eğitimi verilmeye başlandı.Eğitmen Mehmet Solak tarafından...

YOZGAT (AA) -  Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından teknik destek programı kapsamında Yozgat Belediyesi personeline ISO 9001 Kalite Eğitimi verilmeye başlandı.

Eğitmen Mehmet Solak tarafından Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda verilen eğitime Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve belediye personeli katıldı.

Programın açılışında konuşan Arslan, belediye personelinin yeni gelişmelere ayak uydurabilmesi için sürekli kendisinin yenilemesi gerektiğine dikkati çekti.

Zaman içerisinde bazı yanlışların doğru, bazı doğruların ise yanlış gözükebildiğini dile getiren Arslan, “İnsanlar daha önceki alışkanlıklarını çok fazla değiştirmek istemiyorlar. Bu alışkanlıkları değiştirmenin yolu ise sürekli olarak eğitimli olmak, sürekli olarak kendini yenilemekten geçiyor. Belediye olarak Yozgat’ta bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken kendimizi de yenilememiz ve değiştirmemiz lazım. Yeni gelişmelere, yeni bilgilere ayak uydurmamız gerekiyor. Bu amaçla böyle eğitimleri çok önemsiyoruz” diye konuştu.

Eğitim, 3 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek. 

Güncel Haberleri

Başkan Bayram, Doğanşehir Belediyesi’nin borcunu açıkladı
Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor
Başkan Taşkın: “Doğalgazsız mahalle bırakmayacağız”
Geçici konteyner iş merkezinde yaşanan 180 bin liralık hırsızlık esnafı bezdirdi
Yeşilyurt’ta sanatsal ve kültürel kurslara yoğun ilgi
MAGİNDER, kentteki çalışmaların hızlandırılmasını istiyor
Başkan Sadıkoğlu: “Kişisel rantları uğruna Malatya’yı borç batağına sürüklediler”
Uzmanlardan ’kene’ uyarısı
Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 3 yaralı