Beşiktaş hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Benfica ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Benfica ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen antrenmanı Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de izledi. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idmana tedavilerine devam edilen Aras Özbiliz, Anderson Talisca, Caner Erkin ve Luiz Rhodolfo katılmadı.

Siyah-beyazlıların antrenmanı takım halinde yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. 5'e 2 çalışması sonrası dar alanda pas çalışması ve taktik çalışmasının yer aldığı program uygulandı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Spor Haberleri

Elazığspor, Erbaaspor’la hazırlık maçı yapacak
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında sahasında karşılaştığı ALG Spor’u 2-0 mağlup ederek 2023-2024 sezonu şampiyonu oldu.
Elazığspor’a prim destekleri yağıyor
Eczacıbaşı Dynavit, Yasemin Şahin’e teşekkür etti
Türkiye’nin 33. Fabrika Voleybolu Gümüşhane’ye açıldı
Hollanda’da şampiyon PSV Eindhoven!
Marmaris’te Hıdırellez sporla kutlandı
Vali Dağlı, çekilişte kazandığı bisikleti şehit çocuğuna hediye etti
Yozgat’ta sağlıklı yaşam için bisiklet turu düzenlendi
Karaman’da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi