Beşiktaş’a teknik direktör değişiklikleri yarıyor

Beşiktaş, bu sezon teknik direktör değişikliği yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 2-0 yendi. Bu galibiyetle 5 maç aradan sonra galibiyetl...

Beşiktaş, bu sezon teknik direktör değişikliği yaşadıktan sonra çıktığı 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 2-0 yendi. Bu galibiyetle 5 maç aradan sonra galibiyetle tanışan siyah-beyazlılar, aynı zamanda ilginç bir istatistiğe de imza attı. Kartal, bu sezon teknik direktör değişikliği yaşadıktan sonra oynadığı 5 müsabakada da 3 puana uzanmayı başardı.
Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş’ta, deneyimli teknik görevinden ayrıldıktan sonra takımın başında yer alan Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’la ilk karşılaşmada İstanbulspor’u 2-0’la geçti.
Yılmaz’ın ardından göreve gelen Rıza Çalımbay da ilk maçında Başakşehir engelini 1-0’lık skorla aştı. Çalımbay’ın ayrılığıyla 3 mücadelede kulübede bulunan o dönem U19 takımını çalıştıran Serdar Topraktepe de deplasmanda Hatayspor’u 2-1 yenerek görevine başlamıştı.
Fernando Santos ise Beşiktaş kariyerine 3-0’lık Fatih Karagümrük galibiyetiyle start vermişti. Portekizli teknik adamdan sonra tekrar yedek kulübesinde olan Serdar Topraktepe, ikinci dönemindeki ilk mücadelesinde MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Spor Haberleri

Kars 36 Spor, DSİ Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu
Çocuk Atletizm Şenliği, Bahçelievler’de düzenlendi
Elazığ amatöründe final maçı pazar günü
Sakaryaspor, Süper Lig vizesi için rakibini bekliyor
Avrupa Kupası’nda rakipler belli oldu
Altay’da kaleciler gidiyor
Kırmızı şimşekler hazırlıklarını tamamladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Van’da “Tarihe Saygı Geçmişe Vefa 19 Mayıs Bisiklet Turu” düzenlenecek
Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü Derneği’nde Olağanüstü Genel Kurul Yapıldı