Beşiktaş’ta sakatların son durumu

Beşiktaş Kulübü, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Douglas Santos ve Abdoulay Diaby'in son durumu hakkında açıklamada bulundu.

Beşiktaş Kulübü, sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Douglas Santos ve Abdoulay Diaby'in son durumu hakkında açıklamada bulundu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "MKE Ankaragücü ile oynanan maçta kasık bölgesinde ağrısı olan Burak Yılmaz'ın, ayak bileği zorlanan Douglas Santos'un ve dizinde zorlanması olan Abdoulay Diaby'in yapılan muayeneleri ve çekilen MR'ları sonucunda, Burak Yılmaz'da sağ kasıkta (adductor longus facia) kanama, Douglas Santos'da sağ ayak bileği (ATFL) ve (anterior syndesmos) bağlarında yırtık, Abdoulay Diaby'nin sağ diz iç yan (MCL) bağında grade 1 zorlanma tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Berna Yeniçeri: "Adımızı altın harflerle yazdırdık"
Erzincanlı badmintoncular Bayburt’ta grup birincisi oldu
Emine Ecem Esen: "Tarihe geçtik, gurur verici"
Ebru Topçu: "Hayalimi yaşıyorum"
Metin Ülgen: "Çok mutluyum, tarifi mümkün değil"
Galatasaray Kadın Futbol Takımı şampiyon oldu
İzmir’de pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi
Elazığspor, Erbaaspor’la hazırlık maçı yapacak
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında sahasında karşılaştığı ALG Spor’u 2-0 mağlup ederek 2023-2024 sezonu şampiyonu oldu.