Beykoz’da bir erkek ve bir kadın ölü bulundu

Beykoz'da haklarında kayıp ilanı olan bir kadın ile erkek, bir evde ölü bulundu.

Beykoz'da haklarında kayıp ilanı olan bir kadın ile erkek, bir evde ölü bulundu. Isınmak için açtıkları tüpten sızan gazdan zehirlendikleri düşünülen 2 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Beykoz Kaynarca Mahallesi'nde dün gece saatlerinde yaşanan olayda, bir evde bir kadın ve bir erkeğin cansız bedenleri bulundu. V.D. (64) ile F.Ç.'nin (47) dün gece saatlerinde ısınmak için açtıkları tüpten sızan gaz nedeniyle öldükleri ileri sürüldü. Öte yandan, şahısların haklarında kayıp ilanı olduğu tespit edildi. Polis tarafından olay yerinde inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Eve girerek cesetlerle karşılaşan mahalle sakini, "Telefonu aradı çocuğum, cevap vermediler. Gece burada bağırdılar cevap vermediler. İçeri bakalım orada olabilirler dediler. Keserle kapıyı zorladık açamadık. Kapıyı açtık girdik, baktık biri koltukta yatmış. Kafası kanlıydı biraz. Bir de kadın vardı yanında. Üstü örtülmüş. Gaz kokusu vardı. İkisi de ölmüştü. Tüp de içeride" dedi.

Beykoz’da bir erkek ve bir kadın ölü bulundu

Beykoz’da bir erkek ve bir kadın ölü bulundu

Asayiş Haberleri

Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 8 ilde düzenlenen ‘Mahzen-36’ operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç’ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi”
Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç’ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü...
Bandırma’da motosiklet hırsızları tutuklandı
Ankara’da kontrolden çıkan otomobil binanın 3’üncü katına çarptı
Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı
Yozgat’ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 yaralı
Niğde’nin Çiftlik ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı
Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı