Bigadiç’in özel giysili korona savaşçıları

Bigadiç Belediyesi Korona virüse karşı izolasyon çalışmalarında çalışan personeli için özel koruyucu elbise, eldiven ve maske dağıtıldı.

Bigadiç Belediyesi Korona virüse karşı izolasyon çalışmalarında çalışan personeli için özel koruyucu elbise, eldiven ve maske dağıtıldı. Özellikle karantina evlerinden çöpler daha itina ile toplanacak.

Bigadiç Belediyesi Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19'a karşı ilk günden bu yana maske üretme, pazar yeri tedbirleri gibi önlemleri öncelikli olarak alan hijyen ve mesafe tedbirlerine bir yenisi daha eklendi. Başkan İsmail Avcu'nun talimatı ile korona virüs çalışmalarına katılan personeli için koruyucu ekipman alındı.

Başkan Avcu yaptığı açıklamada, "Dezenfektan çalışmaları için bugün itibariyle Covid-19 sebebiyle izole olan evlerimizden yayılımı önlemek amacıyla temizlik işlerinde görevli tüm personelimize günlük korucu elbise, eldiven ve maske vererek izole evlerin çöplerinin düzenli olarak verilecek çöp poşetleri ile alınması talimatı verdim. Sağlıklı günlere kavuşmak alınan tedbirlere vatandaşlarımızın da uymasını istiyorum" dedi.

Bigadiç’in özel giysili korona savaşçıları

Bigadiç’in özel giysili korona savaşçıları

Sağlık Haberleri

Burun estetiğinde hedef: Yüze uyumlu ve doğal burun
Tabela asıldı, yakında açılacak
Mardin’de spor hekimi hasta kabulüne başladı
Girişimsel Radyoloji ile birçok hastalıktan ameliyatsız kurtulmak mümkün
Karaciğer kanserlerinde yeni teknolojiler hayat kurtarıyor
MEÜ’lü öğrenciler Ulusal Ralli Travma Rallisi’nde üçüncü oldu
Doktor kontrolü olmaksızın astım ilacını bırakmak krize neden olabilir
Sağlık hizmeti vatandaşın ayağına gidiyor
Tanısı konulamayan hastadan kolanjiyoskop yöntemiyle dokudan biyopsi alındı
Havalar soğudu, aktarlara ilgi arttı