Bilimfest dolu dolu etkinliklerle kapılarını açıyor

Kepez Belediyesi’nin 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde Dokumapark’ta düzenleyeceği 2.Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST) dolu dolu etkinliklerle kapılarını açıyor.Kepez Belediyesi’nin 2. Antalya Bilim Festivali bu yıl 19-20-21-22 Ekim tar...

Kepez Belediyesi’nin 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde Dokumapark’ta düzenleyeceği 2.Antalya Bilim Festivali (BİLİMFEST) dolu dolu etkinliklerle kapılarını açıyor.
Kepez Belediyesi’nin 2. Antalya Bilim Festivali bu yıl 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde Dokumapark’ta düzenlenecek. Ziyaretçileri 4 gün boyunca dolu dolu bir etkinlik maratonu bekliyor. Bilim, sanayi ve teknoloji devlerinin ağırlanacağı festival, etkinlikler, yarışmalar, konferanslar, milli gururlarımızın tanıtılacağı 4 ana platformda düzenlenecek. Etkinlikler platformunda ziyaretçileri; eğitici atölye çalışmaları, aktiviteler ve sahne showları bekliyor. Yarışmalar platformunda; Bilimfest proje yarışmasına katılarak finale kalan projelerin ziyaretçilere tanıtımı yapılacak.
Birbirinden özel konuklarda 4 gün boyunca konferanslarla bilgi birikimlerini ziyaretçilerle paylaşacak. Antalya Bilim Festivalinde dünya çapında kendi sınıfında en etkin taarruz helikopteri olan T 129 ATAK Taarruz ve Taktik Helikopteri, TÜMOSAN’ın Türkiye’nin yerlilik oranı en yüksek askeri aracı olarak geliştirdiği Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç PUSAT, Bozdoğan, Gökdoğan, Ejder Yalçın, Kirpi, Vuran, İka, Batuhan, Ttza, E-Zma, Yabgu, Anzatsan 8x8, Sak botu sergilenecek.

Teknoloji Haberleri

Dalaman’da öğrenciler bilimsel merakını sergileme fırsatı buldu
Yeni Casper VIA M40 akıllı telefon satışa çıktı
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı: ’’Bu bir yere varış hikayesi değildi’’
BTÜ’den asansör üretimini kolaylaştıracak buluş
Depremzede öğrenciler kendi tasarladıkları robotlarla yarıştılar
Türkiye’nin en yenilikçi milli teknolojileri görücüye çıktı
Bakan Kacır: “2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği hedefimize ulaşacağız”
ESTÜ patent şampiyonu üniversiteler arasında en ön sıralarda yer alıyor
Alanya’da 60 yaş üstü vatandaşlar model uçak yapımını öğreniyor
İncir ve Zeytin yaprağı molekülü ile 17.patente ulaşan Ar-Ge’ciler Aydın ekonomisine umut oldu