Binali Yıldırım’ın eşine hakaret eden İyi Partili Özeren tutuklandı

Eski Başbakanlardan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ile ilgili hakaret dolu sözleri Twitter hesabından paylaşan İyi Partili Levent Özeren çıkarıldığı...

Eski Başbakanlardan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ile ilgili hakaret dolu sözleri Twitter hesabından paylaşan İyi Partili Levent Özeren çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaptığı paylaşımlarla ilgili 2018 yılında da gözaltına alınan, Semiha Yıldırım hakkında yaptığı paylaşım dolayısıyla sosyal medyada büyük tepki çeken 55 yaşındaki Levent Özeren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. İyi Parti'den milletvekili aday adayı olan Levent Özeren, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında paylaşımı sebebiyle büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada eleştirilen Özeren paylaşımını kaldırmıştı.

Polis ekipleri Özeren'i Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan Özeren adliyeye sevk edildi. Mahkemede hakim karşısına çıkan Özeren, "Cumhurbaşkanına Hakaret ve Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik" suçlarından ayrı ayrı tutuklandı.

Binali Yıldırım’ın eşine hakaret eden İyi Partili Özeren tutuklandı

Binali Yıldırım’ın eşine hakaret eden İyi Partili Özeren tutuklandı

Asayiş Haberleri

Kolombiya’da askeri helikopter düştü: 9 ölü
Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan şahıs kamerada
Alanya sahilindeki barakalar yıkıldı
11 ilde gerçekleştirilen "Bozdoğan 33" Operasyonlarında 58 şüpheli yakalandı
Güngören’de dehşet anları kamerada: 5 dakika arayla aynı mahalledeki 2 iş yeri tarandı
Londra’da kılıçlı saldırgan paniği: 5 yaralı
Dakikalarca bekledi, son adımında otomobilin altında kaldı
Söke’de okul binasında yangın
Kuşadası’nda kumar operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "11 ilde sosyal medya üzerinden Bölücü Terör Örgütünün (BTÖ) propagandasını yapan, terör örgütü içerisinde faaliyette bulunduğuna dair bilgiler olan ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü pro...