Bingöl’de bayramlaşma programı düzenlendi

Bingöl’de valilik koordinesinde Ramazan Bayramı nedeniyle program düzenlendi. Vali Ahmet Hamdi Usta, il protokolüyle bayramlaştı.Ramazan Bayramı nedeniyle Bingöl Valiliği koordinesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Valilikte il prot...

Bingöl’de valilik koordinesinde Ramazan Bayramı nedeniyle program düzenlendi. Vali Ahmet Hamdi Usta, il protokolüyle bayramlaştı.
Ramazan Bayramı nedeniyle Bingöl Valiliği koordinesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Valilikte il protokolünü karşılayan Vali Ahmet Hamdi Usta, bayramın huzurlu ve mutlu geçmesi temennisinde bulundu. Valiliğin ardından il protokolü, Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) derneğini ziyaret etti. Başkan Vahap Baysal, bayramda şehit aileleri ve gazileri unutmadıkları için teşekkür etti.
İl protokolü son olarak İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek resmi bayramlaşma programını tamamladı.
Ziyaretlere Vali Ahmet Hamdi Usta’nın yanı sıra AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve kurum amirleri katıldı.

Yerel Haberleri

ZMYO ve Zonguldak Kent Konseyi İş Birliğiyle Takas Şenliği etkinliği düzenlendi
Belediye Başkanı Demirtaş, özel öğrencileri kabul etti
Adıyaman’da basın açıklamaları ve yürüyüşler yasaklandı
Gelsenkirchen Horst Belediyesi’nden Alaplı Belediyesi’ne ziyaret
Depremde vefat eden MSKÜ öğrencileri anısına fidan dikildi
Vali Mustafa Çiftçi, Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı’nın açılışına katıldı
Mudanya Belediye Meclisi’nden pazar yeri kararı
Diyarbakır’da 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü’nde bilgilendirme yapıldı
Başkan Bozbey, muhtar toplantılarına İnegöl’den başladı
Amasya’nın son semaver ustalarından Mustafa Sofu, hayatını kaybetti