Bitlis'te kız çocuğuna yağma iddiası

BİTLİS (AA) - Bitlis'te küçük yaştaki kız çocuğunu alıkoyarak üzerinde para aradıkları iddia edilen ikisi çocuk 3 kişiden biri tutuklandı.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent...

BİTLİS (AA) - Bitlis'te küçük yaştaki kız çocuğunu alıkoyarak üzerinde para aradıkları iddia edilen ikisi çocuk 3 kişiden biri tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent merkezindeki Hüsrevpaşa İlkokulu'nda okuyan bir kız çocuğunun okul çıkışında 3 kişi tarafından alıkonularak yakındaki bir inşaata götürüldüğü belirtildi.

Şahısların inşaatta kız çocuğunun üzerini zorla aradığı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Ailenin şikayeti üzerine Bitlis Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri, bölgede geniş çaplı arama başlattı. Olaya karışan S.Ç. isimli genç ile yaşları küçük 2 kişi gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bitlis Cumhuriyet Savcılığı'nın bir üst mahkeme olan Muş Sulh Ceza Hakimliği'ne itirazının ardından olaya karışan ve yaşı büyük olan S.Ç. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 'Beden bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı yağma' suçundan gözaltına alınan S.Ç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi."

Güncel Haberleri

Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı
AK Partili Ölmeztoprak: "Kalıcı konutlar için kuralar devam edecek”
Yaralı şahin koruma altına alındı
Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı
Polis memuru arazi kavgasında ağabeyini öldürdü
Malatya’da hacı adaylarına kurs verildi
Başkan Bayram, Doğanşehir Belediyesi’nin borcunu açıkladı
Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor
Başkan Taşkın: “Doğalgazsız mahalle bırakmayacağız”
Geçici konteyner iş merkezinde yaşanan 180 bin liralık hırsızlık esnafı bezdirdi