Bodrum'da fuhuş rezaleti!

Lahmacunun 50 liraya satıldığı Türkbükü, bu kez 'sosyetik fuhuşla' gündeme geldi. Zengin çapkınlar, iskelede kendilerini bekleyen genç kızları deniz uçağıyla alıp, fuhuş için havalanmaya başladı

Tatil için Bodrum'u tercih eden zengin işadamları, "çapkınlık" için fena uçtu! Türkbükü'nde bulunan ünlü bir işletmede eğlenen genç kızların, iskeleden deniz uçağıyla alınarak fuhuş için havalandığı ortaya çıktı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin akın ettiği Bodrum'un ünlü tatil beldesi Türkbükü, lahmacun haberleriyle gündeme geldi. Dar gelirlinin yemeği olan lahmacunun sosyetik plajlarda 50 liraya satılması, günlerce konuşuldu. Ancak gelen bir haber, sosyetik lahmacunu bile gölgede bıraktı. Zenginlerin adresi olan Türkbükü, şimdi de "VIP fuhuş" iddialarıyla gündeme gelmeye başladı. 

ARACILAR DEVREDE 
Yaşları küçük genç kızların, Türkbükü'nde bulunan ünlü bir işletmenin plajında gece partilerine katıldığı ve aracılar vasıtasıyla zengin işadamlarıyla fuhuş için para pazarlığı yaptığı tespit edildi. Eğlencenin sonunda kızların deniz uçağıyla iskeleden alındığı ve daha sonra da zodyak botlara bindirilerek fuhuş için belirlenen yata ya da otele götürüldükleri kaydedildi. Türkbükü sakinleri ise duruma isyan etti. Bazı vatandaşlar zengin olma hayalleri kuran küçük kızların, fuhuş batağına saplandığını ve fuhuş çetelerinin Bodrum'u mesken tuttuğunu öne sürdü. 

Asayiş Haberleri

İBB’nin açtığı su dolu çukurda hayatını kaybeden Edanur’un annesi, vatandaşlığa kabul edildi
Yolda yürüyenleri korkuttuktan sonra saldıran şahıslar yakalandı
Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı
Kastamonu’da uyuşturucu ile yakalanan 1’i kadın 3 kişi tutuklandı
Hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 yaralı
Londra’daki kılıçlı saldırıda bir çocuk öldü
(Düzeltme) Motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde kazayı ucuz atlattı
Hırsız baltayı taşa vurdu: Çaldığı bisiklet hakimin çıktı, tutuklandı
Mersin’de ev yangını: 1 yaralı
Bangladeş’te aşırı sıcaklar: 10 ölü