Boğaziçi Caz Korosu Konserine Giderken Kitap Götürmeyi Unutmayın

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Mersin'de konser verecek olan Boğaziçi Caz Korosu, konsere katılacak sanatseverlere, 'Benim Kitabım Senin...

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Mersin'de konser verecek olan Boğaziçi Caz Korosu, konsere katılacak sanatseverlere, "Benim Kitabım Senin Kitabın!" kampanyası için yanlarında kitap getirmeleri çağrısında bulundu.

Festival Yürütme Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, geçtiğimiz hafta Belçika ve İsviçre'de Türkiye'yi başarıyla temsil eden ve birincilik ödülleriyle yurda dönen Boğaziçi Caz Korosu, Avrupa Turnesi sonrası Türkiye'deki ilk konseri için 14 Mayıs 2016 Cumartesi akşamı Mersin'de verecek. Şef Masis Aram Gözbek yönetiminde, Mersin'in tarihi mekanlarından Soli Pompeiopolis Antik Kenti Ören Yeri'nde Mersinli sanatseverlerle buluşacak olan Boğaziçi Caz Korosu, konserde anlamlı bir kampanyaya da imza atacak. Geçtiğimiz yıl sonunda, öğretmenlik yapan eski koristlerinin öğrencilerine kitap yardımı yapma amacıyla başlattığı "Benim Kitabım Senin Kitabın!" kampanyası için her konserinde kitap toplayan koro üyeleri, Mersinlilerden de kampanya için destek bekliyor. Konsere gelen herkes, özellikle ilkokul ve ortaokul öğrencileri için uygun olabilecek kitapları konser mekanında kurulacak Boğaziçi Caz Korosu standına teslim edebilecek.

Giderek büyüyen kampanya ile Türkiye'nin dört bir yanındaki okullara kitap yardımında bulunan koro, şu ana kadar birçok öğretmene, çocuğa ve gence 2 binden fazla kitap ulaştırdı.

Yerel Haberleri

Su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur toprağa verildi
İŞKUR Müdürü Sarıçam iş birliği ziyaretlerini sürdürüyor
Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 163. günde sürüyor
Polis memuru Arslan, törenle son yolculuğuna uğurlandı
Sayıştay Başkanı Metin Yener Kars’ta
Eyyübiye Belediyesi mali durumunu kamuoyu ile paylaştı
Seyyid Tâhâ-i Hakkâri ve Seyyid Abdullah-ı Şemdini Hazretlerinin kabri yenileniyor
Yunusemre Belediyesinde engelli birimi hayata geçecek
Antalya’nın kadın muhtarları bir araya gelip hem öğrendiler hem eğlendiler
İl Koordinasyon Kurulu toplandı