Bölge turizmi geliştirme iş birliği protokolü imzalandı

Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında, Kapıdağ Turizminin geliştirilmesi için iş birliği protokolü imzalanarak “Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu” oluşturuldu.Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz...

Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında, Kapıdağ Turizminin geliştirilmesi için iş birliği protokolü imzalanarak “Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu” oluşturuldu.
Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Uz ile odaların belirledikleri komisyon üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda; bölge turizminin gelişmesi ve tanıtımı için yapılması gerekenler, ana sorunlar ve çözüm önerileri, yerel aktörler ile yapılacak toplantı ve organizasyonlar görüşüldü.
Bu yaz döneminin daha verimli geçirilmesi için ilgili mercilerle temaslara bir an önce başlanması noktasında fikir birliğine varılan toplantıda, Güney Marmara’nın turizm potansiyeli en yüksek lokasyonu olan Kapıdağ Yarımadası’nda bulunan işletmelerin daha uzun sürelerde hizmet verebilmeleri için turizm sezon süresinin arttırılmasına yönelik çalışmalara hızlı bir şekilde başlanılması hususunda görüş birliği sağlandı.

Ekonomi Haberleri

Tasarruf tedbirlerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmî Gazete’de yayımlandı.
Bakan Şimşek: “2023 Ağustos ayından itibaren Merkez Bankası brüt rezervi 134,4 milyar dolara ulaştı”
Bakan Şimşek: "Merkez Bankası brüt rezervi 134,4 milyar dolara ulaşırken, swap hariç net uluslararası rezervlerde son bir buçuk aydaki iyileşme 42 milyar dolar oldu."
Karadeniz Havzası’ndaki iller, 52 milyon avroluk AB fonuyla kalkınacak
Letonya’nın Gaziantep Fahri Konsolosluğuna Turizmci Soner Bacaksız getirildi
Irak’la ilişkilerde yeni dönem
Toraman: “Yeşil pasaport tasarılarının önünü açan süreçler en çok sanayicilerimizin faydasına olacak”
SGK Müdürü Kaya: "GSS 99,3’e ulaşmış durumda"
EBRD’den TÜMAD’a Altın Madalya Ödülü
AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler: "Yurt dışında faaliyet gösteren kripto borsaların kullanımı sonlandırılacak."