Bolu Dağı Düzce kesimi ağır tonajlı araçlara kapatıldı

100 Karayolu Bolu Dağı Kaynaşlı kesiminde trafik olumsuz etkilendi. Trafik ekiplerinin önlem aldığı Bolu Dağı çıkışında çekici, tır ve kamyonların...

100 Karayolu Bolu Dağı Kaynaşlı kesiminde trafik olumsuz etkilendi. Trafik ekiplerinin önlem aldığı Bolu Dağı çıkışında çekici, tır ve kamyonların geçişine izin verilmiyor.

Düzce'de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, öğle saatlerinde etkisini arttırdı. Yoğun kar yağışı sebebiyle gündelik yaşam olumsuz etkilenirken, karayollarında da sürücüler zor anlar yaşıyor. Kar yağışı, trafiği de olumsuz etkiledi. Türkiye'nin en önemli karayolu geçişlerinden olan D-100 Karayolu Bolu Dağı Kaynaşlı kesiminde tır, kamyon, çekici gibi ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor.

Yol kenarında yolların açılmasını bekleyen tır sürücüsü ise "Yolların açılmasını bekliyoruz. Kar Allah'tan geldi. Yapacak bir şey yok. Yollar kapalı olduğu için polis Bolu Dağı'na geçmemize izin vermiyor. Bizler de yolların açılmasını bekliyoruz" dedi.

Çıkış izni verilmeyen tır, kamyon ve çekicilerin sürücüleri ise yol kenarında karayolları ekiplerinin yolda çalışma yapmasını bekliyor.

Asayiş Haberleri

Arabanın üzerine çıktı, hem yaralıları izledi hem sağlık ekiplerini aradı
Kahramanmaraş’ta yüksek kesimlere kar yağdı
Aksaray’da film sahnelerini aratmayan şüpheli-polis kovalamacası kamerada
Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 75’e yükseldi
Aşırı yüklenme trafoda yangına sebep oldu
Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Uyuşturucuyla yakalanan şahsın 9 yıl 10 ay hapis cezası ortaya çıktı
Samsun’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Eşiyle çıkan tartışmada kendini bıçakladı
Antalya’da besihane deposunda korkutan yangın