Bolu’da, 470 gram eroinle yakalanan şüpheli tutuklandı

Bolu'da, polis ekiplerinin yolcu otobüsüne düzenlediği operasyonda ayakkabı, çanta ve montunda 470 gram eroinle yakalanan R.D. (27) çıkarıldığı mahkemece...

Bolu'da, polis ekiplerinin yolcu otobüsüne düzenlediği operasyonda ayakkabı, çanta ve montunda 470 gram eroinle yakalanan R.D. (27) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu taşındığı ihbarı üzerine TEM otoyolu üzerinde seyir halinde olan bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüs içerisinde narkotik köpeği "Sezar" ile yapılan aramada R.D. (27) isimli yolcunun çantasının askılık bölümlerine, montunda ve ayakkabılarının içinde 470 gram eroin ele geçirildi.

Gözaltına alınan R.D., ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Bakan Yerlikaya: "Mersin’deki kazada 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü Mersin ili Tarsus elçesi Yenice Mahallesi mevkiinde otobanda iki binek araç ve bir kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazad...
Kayalıklardan düşen Kuşadalı dağcı hayatını kaybetti
Manisa’da vahşi cinayet: Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdü
Mersin’de feci kaza: 10 ölü, 30’dan fazla yaralı
Düzce’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Avrupa Komisyonu Başkanı von der Leyen hakkında UCM’ye suç duyurusunda bulunuldu
Antalya’da sulama kanalına uçan araçtaki kayıp çocuğun cansız bedenine ulaşıldı
Sivas’ta hafif ticari araç devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Mersin’de zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var