Bolu’da hasta nakil ambulansı dönemi

Bolu’da sağlık kuruluşlarına ulaşmakta zorluk çeken hastalar için hasta nakil ambulansını hizmete alındı. Ambulans, normal araçla sağlık kuruluşuna gidemeyen hastalara hizmet verecek.Bolu Belediyesi, sağlık kuruluşlarına gidemeyen hast...

Bolu’da sağlık kuruluşlarına ulaşmakta zorluk çeken hastalar için hasta nakil ambulansını hizmete alındı. Ambulans, normal araçla sağlık kuruluşuna gidemeyen hastalara hizmet verecek.
Bolu Belediyesi, sağlık kuruluşlarına gidemeyen hastalar için hasta nakil ambulansı devreye alındı. Donanımlı hasta nakil ambulansı, talep edilmesi halinde şartları tutan hastaların şehir içindeki sağlık kuruluşlarına nakillerini sağlıyor. Sağlık kuruluşlarına kendi araçlarıyla gidemeyecek durumda olan ve bu hizmetten faydalanmak isteyen hastalar ve hasta yakınları, Bolu Belediyesinden talep oluşturarak hizmetten yaralanacak.

Sağlık Haberleri

Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı
Yumurtalık kanserini yenen keman sanatçısı hastanede moral konseri verdi
Depremzede Bayburt Devlet Hastanesinde şifa buldu
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 8’i yenilikçi kanser ilacı, 10’u yerli olmak üzere toplam 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı.
Dr. Özde “Anne sütü yaratandan yaratılana en güzel hediyedir”
Adana’da Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu yapıldı
Tek tedavi glütensiz beslenme olan çölyak hastalığında “glüten bulaşımı uyarısı”
Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off serisi 5. maçında Fransız ekibi Monaco’yu deplasmanda 80-79 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve adını Final Four’a yazdırdı.
Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
DSÖ: “Gazze’nin güneyindeki hastanelerin sadece üç günlük yakıtı kaldı”