Bolu’da kumarhaneye çevrilen eve operasyon: 6 gözaltı

Bolu'da korona virüs tedbirleri kapsamında kahvehanelerin kapatılmasının ardından kumarhaneye çevrilen bir eve yapılan operasyonda gözaltına alınan 6...

Bolu'da korona virüs tedbirleri kapsamında kahvehanelerin kapatılmasının ardından kumarhaneye çevrilen bir eve yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 kişiye toplam 7 bin 500 lira para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile kahvehane ile kıraathanelerin kapanmasının ardından Bolu'da bazı vatandaşların evlerini kahvehaneye çevirerek kumar oynattığı tespit edildi. Semerkant Mahallesi'nde E.C. isimli şahsın evinde kumar oynattığının belirlenmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri eve operasyon düzenledi. Operasyonda 5 kişi kumar oynadığı sırada yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler masadaki paralara ve oyun kağıtlarına el koyarak, ev sahibi ve kumar oynayan 5 kişiye toplam 7 bin 500 lira para cezası kesti. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen 6 kişi hakkında korona virüs tedbirlerine karşı alınan kararlara aykırılıktan da ceza verileceği öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Burdur’da çalınan 2 motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi
Erzin’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Payas’ta çıkan ev yangını söndürüldü
Çanakkale’de arızalanan lastik bot içinde sürüklenen 32 kaçak göçmen kurtarıldı
Uşak merkezli düzenlenen operasyonda 13 şüpheli yakalandı
Hatay’da intihar girişimi
Dörtyol’da çalıntı araçla yakalanan şüpheliye 15 bin para cezası
Payas’ta ağaçta mahsur kalan kedi kurtarıldı
Şüphe üzerine durdurulan araçtan kaçak tütün çıktı
Jandarmanın dikkati sayesinde 490 bin TL dolandırılmaktan kurtuldu