Bolu’da, öğrenciler ders başı yaptı

Bolu'da, 2020-2021 eğitim döneminde anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte yüz yüze eğitime başladı.

Bolu'da, 2020-2021 eğitim döneminde anaokulu ve 1. Sınıf öğrencileri ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte yüz yüze eğitime başladı.

Bolu'da, korona virüs salgını nedeniyle uzaktan yürütülen yeni eğitim öğretim döneminde yüz yüze eğitim, anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflarda bugün başladı. Anne ve babalarıyla ilk kez okula gelen öğrenciler istiklal marşının okunmasının ardından çalan ilk ders ziliyle öğretmenlerin eşliğinde sınıflarına girdi.

Törende öğrencilere hitap eden Kültür İlkokulu Müdür Yardımcısı Savaş Şahin, öğrencileri cesaretlerinden dolayı alkışlayarak, "2020-2021 eğitim öğretim yılına başlamış bulunmaktayız. Bu öğretim yılında eski yıllara oranla biraz daha az sayıda öğrenciyle başlıyoruz. Ancak, bu öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Cesaretlerinden dolayı hepsini alkışlıyorum. Pandemiden sonra okula gelen ilk öğrenciler sizlersiniz. Bu sizin için çok farklı bir eğitim öğretim yılı. Bu süreci birbirimize yardımcı olarak hep birlikte aşacağız. Başarılar diliyorum" dedi.

"Biz hazırız ama öğrenci yok"

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte hazırlıklarını yapan servis şoförleri de mesaiye başladı. 22 yıldır servis şoförlüğü yapan İbrahim Uygan, "Biz hazırız ama öğrenci yok. Araçta olması gereken herşeyimiz mevcut ama zor süreçte öğrenci bulur muyuz bulmaz mıyız bilemiyorum. Biz tedbirlerimizi aldık. Şuanda hiç öğrenci yok" şeklinde konuştu.

Bolu’da, öğrenciler ders başı yaptı

Bolu’da, öğrenciler ders başı yaptı

Eğitim Haberleri

ÖSYM Başkanı Ersoy, BARÜ’yü ziyaret etti
Anadolu Üniversitesi ekibinden öğrencilerin eğitim hedefleri için TÜBİTAK projesi
Samsun eğitim camiasına 34 yeni eğitim binası
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde Fahri Trafik Müfettişlerine Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Müftüoğlu, ‘Salih Amel’i anlattı
ESTÜ’de Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu açıldı
ESTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü, ENTAK’a akredite ilk 3 bölümden biri oldu
Mersin’de lojistik sektöründe iş ve kariyer fırsatları konuşuldu
Eskişehirli lise öğrencileri fizik ve kimya projeleri ile 4 ödül aldı
Eğitim-Bir-Sen’den öğretmenlere yapılan saldırılara tepki