Bolu’da sağlıksız gıdaya geçit yok

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetim gerçekleştirildi.

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri, gıda üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde denetim gerçekleştirildi.

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda kontrol ekipleri tarladan imalata, imalattan satışa, satıştan sofraya gıda ürünlerinin üretiminin her aşamasında kontrol ve izleme faaliyetleri çerçevesinde Ramazan ayında denetimlere ara verilmeden devam ediliyor. Şehir genelinde Ramazan ayı nedeniyle, tüketici sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla denetim yapıldı. Kasap, market, pastane ve unlu mamuller üretimi ve satışı yapan iş yerleri tek tek kontrol edildi. Asgari teknik ve hijyenik koşullar, personel hijyenine ait gereklilikler, etiketleme yönetmeliği çerçevesinde etiket bilgilerinin uygunluğu ve doğruluğu, ürünlerin saklama ve servis koşullarının kontrolleri yapılarak çok geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.

Asayiş Haberleri

Kendinden haber alınamayan 1 kişi dere yatağına yuvarlanan araçta ölü bulundu
Balıkesir’de zeytinlik içine villa yapmaya kalkan kiracıyı jandarma çıkardı
Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 66’ya yükseldi
Ankara’da taksi durağına pompalı tüfekle saldırı anı kamerada
Türktan ailesinin acı günü
Burdur’da dikkatsiz sürücülerin neden olduğu kazalar kameralara yansıdı
Yaya önceliği olan yerlerde araç kullananlara 37 bin TL ceza
İstanbul’da düğün magandaları trafiği felç etti
Milas’ta otomobilin çarptığı köpek telef oldu, 2 kişi yaralandı
Yüzlerce ton saman küle döndü