Boşanma aşamasındaki eşini av tüfeği öldürdükten sonra kaçtı

Denizli'nin Çal ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini evinin önünde av tüfeğiyle vurduktan sonra otomobille kaçan şüpheli, jandarma ve polis ekipleri...

Denizli'nin Çal ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini evinin önünde av tüfeğiyle vurduktan sonra otomobille kaçan şüpheli, jandarma ve polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

Olay, Çal ilçesi Sazak Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; boşanma aşamasında olduğu belirtilen eski eşi (26) Fatma K.'nin yanına akşam saatlerinde, çocuğunu görmek için eve giden (27) Osman A. eşiyle tartıştı. Yaklaşık 5 ay önce ayrıldığı ve iddiaya göre, kadına ait av tüfeği ile eski eşi Fatma K.'yi evin önünde rastgele ateş ederek vücudunun çeşitli yerlerinden vurdu. Sesi duyan vatandaşlar olay yerine geldiğinde yerde yatan Fatma K.'yi görmesi üzerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Çal Devlet Hastanesine kaldırılan Fatma K. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri 9 adet boş kovan buldu. Osman A.'nın otomobille kaçtığı ve en son Uşak il sınırında görüldüğü iddia edildi.

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 38 şüpheli tutuklandı
Kontrolden çıkan otomobil Kızılırmak’a uçtu: 3 yaralı
Bakan Tunç: “İstanbul’da 1 Mayıs gösterileri nedeniyle 65 kişi gözaltına alındı, 38 kişi tutuklandı”
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösteren ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 38’i çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isuzu servis otoparkında yangın: Alev alev yanan 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı
Bingöl’de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti
“Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı
Kayseri’de ’Huzur 38’ uygulaması yapıldı
Kütahya’da uyuşturucu ticareti şüphelisi 1 kişi tutuklandı
Hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonete tren çarptı: 1 ağır yaralı