’BOZDOĞAN-26’ operasyonunda Eskişehir’de de 1 DEAŞ mensubu yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen BOZDOĞAN-26 operasyonlarında Eskişehir’de de 1 şüphelinin yakalandığını duyurdu.Bakan Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, 7 ilde DE...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen BOZDOĞAN-26 operasyonlarında Eskişehir’de de 1 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Bakan Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak ’BOZDOĞAN-26’ operasyonları gerçekleştirildi. Bu çerçevede, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ekiplerinin koordinesinde İl Emniyet Müdürlükleri tarafından İstanbul, Çorum, Elazığ, Eskişehir, İzmir, Kilis ve Trabzon’da çalışmalar yapıldı. Eskişehir’den de 1 DEAŞ mensubunun yakalandığı operasyonlar neticesinde terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten İstanbul’da 11, Çorum’da 3, Elazığ’da 1, İzmir’de 2, Kilis’te 1 ve Trabzon’da 1 olmak üzere toplamda 20 şüpheli yakalandı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Bakan Ali Yerlikaya, son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadelenin kararlılıkla devam edeceği mesajını verdi.

Asayiş Haberleri

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Hapis cezası bulunan 24 şahıs yakalandı
Jandarmadan trafik denetimi: 74 araca ceza
Mardin’de devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Önündeki araca arkadan çarptı, yarasını unutup basına bağırdı
Taksiye aldığı müşterisi tarafından 20 yerinden bıçaklanıp gasp edildi
Fırat Nehri üzerinde erkek cesedi bulundu
Alman uyruklu turist boğularak hayatını kaybetti
Okul müdürü ve oğlu otobüste darp etmişti: O yaşlı adam hayatını kaybetti