Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ün görevden alınmasının ardından yerine Bilecik İmam Hatip Lisesi Müdürü Halis Çelik atandı.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ün görevden alınmasının ardından yerine Bilecik İmam Hatip Lisesi Müdürü Halis Çelik atandı.

Halis Çelik 1966 tarihinde Bilecik ili Gölpazarı ilçesi Akçakavak köyünde doğdu. İlköğrenimi Yenipazar İlkokulu, Ortaokulu İstanbul Kadıköy İmam Hatip Lisesi, Lise öğrenimini de Bilecik İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1990 yılında ise Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1991 yılında Kars ili Sarıkamış ilçesi Temel Eğitim okuluna Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandı. Yaklaşık üç sene burada çalıştıktan sonra 1994 yılında Bilecik İmam Hatip Lisesine Meslek dersleri öğretmeni olarak tayin oldu.1996 yılında başlayan yöneticilik görevlerinde sırasıyla Müdür yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı, Okul Müdürlüğü, Şube Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2014 yılından bu yana da Bilecik İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevini yürüttü. Son olarak Milli Eğitim Bakanlığı kararnamesiyle Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Çelik, evli ve iki çocuk babası.

Yerel Haberleri

Polis memuru Arslan, törenle son yolculuğuna uğurlandı
Sayıştay Başkanı Metin Yener Kars’ta
Eyyübiye Belediyesi mali durumunu kamuoyu ile paylaştı
Seyyid Tâhâ-i Hakkâri ve Seyyid Abdullah-ı Şemdini Hazretlerinin kabri yenileniyor
Yunusemre Belediyesinde engelli birimi hayata geçecek
Antalya’nın kadın muhtarları bir araya gelip hem öğrendiler hem eğlendiler
İl Koordinasyon Kurulu toplandı
Üniversite şehir buluşmalarında ’Dünden bugüne Diyarbakır turizmi’ konuşuldux
Bebek Parkı sezona hazır
Özel bireyler ve aileleri kolları sıvadı, serada çilek üretimine başladı