Bu yolda yürüyen huzur buluyor

Bursa'da ormanların içinden ve şelalelerin yanından geçen 3,5 kilometrelik ahşap yol, ziyaretçilerini doyumsuz bir yolculuğa çıkartıyor.

Bursa'da ormanların içinden ve şelalelerin yanından geçen 3,5 kilometrelik ahşap yol, ziyaretçilerini doyumsuz bir yolculuğa çıkartıyor.

Orman Genel Müdürlüğü ve Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan 3,5 kilometrelik Suuçtu doğa yürüyüş ve bisiklet parkurunu gezenler gördükleri güzelliklere hayran kalıyor. Yapımı devam eden ve 2 kilometrelik kısmı bitirilen ahşaptan yapılan yol, Suuçtu şelalesinin yanından başlayıp, ormanların içinden ve şelalelerin yanından 3,5 kilometre boyunca devam ediyor. Turistler yolculuğun sonunda huzur bulmuş olarak bölgeden ayrılıyor. Eşsiz bir manzara sunan yol tamamen bittiğinde Türkiye'nin birçok vilayetinde ve dünyanın farklı ülkelerinden ziyaretçilerini ağırlayacak. Tabiat harikası yol, Mustafakemalpaşa ilçesinin Suuçtu şelalesinden başlayıp dere boyunca 3,5 kilometre devam ediyor.

Yapımı devan eden yolu ziyaret eden Yağmur Uslu, "Burası adeta cennetten bir köşe. Suuçtu şelalesinden başlayan bu yürüyüş ve bisiklet parkuruna hayran kaldık. Bu yolda yürürken huzur bulduk. Bu yolda yürümeyi ve huzur bulmayı herkese tavsiye ediyorum" dedi.

Kültür Haberleri

KÜTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bilim Fuarı
Efes Antik Kenti’ndeki ‘gece müzeciliği’ lansmanına yoğun katılım
Muş’ta "6. Lale Festivali" düzenlendi
Çal’da asırlık gelenek bu yılda sürdürüldü
Sarıgöl’de bolluk, bereket ve şükür için 35 adak kurban kesildi
Yenişehir’de rota turizme çevrildi
UNESCO ve Cittaslow kenti Safranbolu’da hafta sonu hareketliliği
Resim Heykel Müzesi BlackBox Salonu’nda özel etkinlikler sanatseverlerle buluşuyor
Keban Baraj Gölünde bir ilk: Su üzerinde 9 saatte 200 kilometre yol yaptılar
Bu konserde "Kına gecesi" var