Buca’da LGS Tercih Günleri başladı

Buca Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde yapılan sınav sonrası tercih sürecindeki gençler için LGS Tercih Günlerini başlattı. Öğrenciler, 14 Temmuz’a kadar uzman rehber öğretmenlerden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilece...

Buca Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde yapılan sınav sonrası tercih sürecindeki gençler için LGS Tercih Günlerini başlattı. Öğrenciler, 14 Temmuz’a kadar uzman rehber öğretmenlerden ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilecek.
Buca Belediyesi, LGS tercih dönemi boyunca öğrencilerin yanında olacak. Radikal Eğitim Kurumları iş birliği ile düzenlenen LGS Tercih Günleri çerçevesinde, Aziz Nesin Bilgi Eğitim Merkezi (BEM) ile Buca Belediyesi önündeki stantlarda 09.30-18.30 saatleri arasında alanında uzman eğitimciler gençlere danışmanlık yapacak. Ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerin, 0 232 439 10 10 (Dahili 3535-3536) ve 0 232 216 21 47 numaralı telefonları arayarak randevu almaları ve yanlarında sınav sonuç belgelerini getirmeleri yeterli olacak.
Öğrenci kenti Buca’da ana sınıfından üniversite son sınıfa kadar tüm öğrencilere destek vermeyi sürdüreceklerini belirten Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Tercih sürecindeki tüm öğrencilerin hayallerindeki okullara yerleşmelerini diliyorum” dedi.

Eğitim Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmene yönelik şiddetin ceza yaptırımları konusunda daha farklı değerlendirilmesine yönelik hukuki tedbirlerimizi aldık"
Tavşanlı’da 4-6 yaş öğrencileri hazırladıkları program ile büyük beğeni topladı
Minikler trafik kurallarını eğlenerek öğreniyor
Başkan Kılca: “Öğrencilerimiz için imkanlarımızı seferber ediyoruz”
Jandarmadan trafik eğitimi
Batman’da minik öğrencilerden jandarmaya ziyaret
Kastamonu Üniversitesi, IFTE 2024 fuarına katılım sağladı
Polisler anaokulu öğrencilerini trafik hakkında bilgilendirdi
Lise öğrencilerine üniversite ve kariyer tavsiyeleri
ADÜ Rektörü Kent, 440 gün sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti