Bülent Uygun: "Kazandığımız için mutluyum”

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında Manisa FK takımını 3-2 yenen İstikbal Mobilya Kayserispor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, maç sonrasında...

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında Manisa FK takımını 3-2 yenen İstikbal Mobilya Kayserispor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, maç sonrasında "Kazandığımız için mutluyum" dedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor teknik direktörü Bülent Uygun "Manisa ekibini burada ağırlamaktan mutluluk duyduk. Dar kadro ile ligde mücadele ettiğimiz için bugünkü maçta gençler ağırlıklı bir kadro sahaya sürdük. Yediğimiz 2 gole rağmen kazandığımız için, gençleri kazanmak adına verilen mücadeleden ötürü mutluyum. Kupa turnuvasında da sonuna kadar gitmek isterim ama elimizdeki dar kadrodan ötürü kupayı ilerleyen turlara kadar götürme şansımızı pek görmüyorum. Bizim için üzüntü olan Nurettin'in sakatlanması" dedi.

Spor Haberleri

Abdullah Avcı: “Performansımızın çok altında kaldık”
Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”
Tolunay Kafkas: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız"
Hari Vukas: "Beraberlikten tatmin olmamız gerekiyor"
Kerem Yavaş: “Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti”
Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi”
Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor’un kadın futbolcularını ağırladı
La Liga’nın 34. haftasında Real Madrid, Barcelona’nın Girona’ya 4-2 yenilmesinin ardından sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)