Bursa’da atıl otopark tartışması

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Cemil Aydın, Gaziakdemir Mahallesi'nde belediyeye ait otopark ve yeşil alana Darmstad Caddesi'nde sıkıntıya...

Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Cemil Aydın, Gaziakdemir Mahallesi'nde belediyeye ait otopark ve yeşil alana Darmstad Caddesi'nde sıkıntıya sebep olan araç kiralama şirketlerinin taşınmasını istedi.

MHP'li Meclis Üyesi Cemil Aydın, Gaziakdemir Mahallesi Gökçen Plaza bitişiğindeki Osmangazi Belediye Başkanlığı'na ait otopark ve yeşil alanın bir firmaya kiralandığını ancak bilgi sahibi olmadıklarını belirterek, "Bu alan, hangi firmaya kiralanmış, kira başlangıç ve bitiş süresi nedir? Aylık kira bedeli kaç liradır? Kiralama mevcut değil ise Osmangazi Belediye Başkanlığı bu arazi için ne planlamaktadır? Aylardan beri cevabını alamadığımız bu arazi ve otopark ile ilgili teklifimiz var. Teklifimiz, Darmstad Caddesi'nin üzerinde bulunan trafik ve sosyal açıdan çeşitli sorunlara neden olan araç kiralama şirketlerinin buraya taşınmasıdır. Osmangazi Belediye Başkanlığı'nın acilen inisiyatif kullanmasını istiyoruz "dedi.

Bursa’da atıl otopark tartışması

Bursa’da atıl otopark tartışması

Yerel Haberleri

Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar
Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı
Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret
“Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor
Görevi esnasında beyin kanamıs geçiren güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi
Öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Gödekmerdan, genel başkan yardımcısı oldu
Jandarma ekibi tilkiyi elleri ile besledi